FOTO: Hanka Paldum Zenici poklonila koncert za pamćenje

Zenica je ispratila još jednu festivalsku, šesnaestu po redu noć, najvećeg ljetnog Festivala u gradu, Zenica Summer Festa 2019.

Hanka Paldum, zvijezda koju poštuju i slušaju sve generacije, oduševila je zeničku publiku, te svojim pjesmama poput “Voljela sam voljela”, “Ali pamtim još” i mnogim drugim, opravdala očekivanja zaljubljenika njene muzike.
Publika je oduševljeno pjevala njene najveće hitove, a Hankin besprijekorni glas, uz fenomenalnu pratnju njenog orkestra, doveo je i do suza mnoge u publici.
“Ja sam večeras posebno uzbuđena, obzirom da dugo nisam bila u Zenici. Ovom prilikom bih se zahvalila organizatoru Festivala, koji su imali sluha da me uvrste u program, da dam doprinos, kada je kulturna i muzička scena u pitanju. Putujem širom svijeta, ali u Zenici baš dugo nisam bila. Ali zato večeras, punog srce i sve snage, uradit ću nešto što će se dugo pamtiti”, izjavila je za naš portal, Hanka Paldum.
“Zaista sam uživala u koncertu Hanke Paldum. Jedva sam čekala da nam zapjeva jer nije dugo nastupala u Zenici. Ona je naša kraljica i mnogo volim njene pjesme”, poručila je jedna od posjetiteljki večerašnjeg koncerta.
Zenica Summer Fest 2019., već sutra nastavlja sa programom, kada će se na velikoj ZSF bini, zeničkoj publici predstaviti popularna sarajevska grupa, Helem nejse. Ovaj koncert pokazuje raznolikost sadržaja, te činjenicu da je organizator Zenica Summer Festa, mislio na sve ovogodišnje posjetioce.
Pratite i dalje sadržaje Zenica Summer Festa na našim društvenim mrežama, na našem portalu Zenicainfo.ba, i na oficijelnoj stranici Festivala, zenicasummerfest.org, jer mi smo tu zbog vas, i uvijek prije svih. (Maid Dizdarević)
Foto: Manuel Nikolić

Leave a Reply

Your email address will not be published.