Prvi put u Zenici – Nikola Rokvić najavljuje spektakl šestu noć Zenica Summer Festa powered by Bingo

Srijeda, 09.08.2023. (Romantic Band i Nikola Rokvić)

Lokalni izvođač ovogodišnjeg Zenica Summer Festa powered by Bingo, biti će Romantic Band. Bend koji broji 5 muških članova i koji godinama unazad aktivno nastupa po svim dijelovima Bosne i Hercegovine. Zeničkoj publici poklonit će prijatne zvukove i predstaviti se spletom različitih kombinacija od 20:30h u srijedu 9.8.2023.godine.

Vruću ljetnu atmosferu nakon Romantic benda dodatno će zagrijati jedno od najvećih imena balkanske muzičke scene – Nikola Rokvić.

Prva pjesma kojom se ovaj pjevač proslavio i po čijim stihovima je poznat široj populaciji, jeste pjesma izdata 2006. godine koja nosi naziv: „Oprosti mojoj mladosti“. Rokvić najavljuje pravu ljetnu zabavu na Trgu Alije Izetbegovića uz neke od svojih najvećih hitova poput „Med i slatko grožđe“,“Povredi me“, „Koliko sam usana poljubio“…

U organizaciji Gradske uprave Zenica i tehničoj realizaciji Javnog preduzeća Radio-televizije Zenica i ovog ljeta Zenica će biti domaćin najvećeg muzičkog događaja u regionu, šestog po redu festivala Zenica Summer Fest powered by Bingo. Kao i uvijek, organizator se potrudio ponuditi bogat, zabavan i interesantan sadržaj, što potvrđuje činjenica da će biti realizirano čak 30 događaja za sve generacije i sve ukuse.

Dajte sebi priliku za užitak i pridružite se najvećoj ljetnoj zabavi – šestom po redu Zenica Summer Festu powered by Bingo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.