Brojimo sitno do svečanog otvorenja Zenica Summer Festa powered by Bingo 2023.

Šesti po redu Zenica Summer Fest powered by Bingo počinje uskoro! Od 04.08. do 14.08. iz Zenice ponovo šaljemo najljepše slike u svijet, širimo pozitivnu energiju, plešemo i pjevamo u dobrom ritmu!

Poseban segment festivala, kao i uvijek, jeste ceremonija otvaranja, u kojoj se Organizator potrudi da pokaže sve najbolje što Zenica ima. Svečana ceremonija otvaranja Zenica Summer Festa održat će se na Kamberovića polju tradicionalnom Motorijadom, ali i koncertom popularnog Van Gogha. Publika će uživati u njihovim neprevaziđenim hitovima, vrućoj ljetnoj atmosferi, te žustroj energiji.

Čast da režira otvaranje festivala pripala je poznatom, vedrom i rasplesanom Zeničaninu – Semiru Šeriću Šeri i još poznatijem klubu „Shadows“ , koji će i ove godine našem Gradu pokloniti performans kakav do sada nije viđen na zeničkom festivalu.

Zenica Summer Fest powered by BINGO, u organizaciji Gradske uprave Zenica i tehničkoj realizaciji Javnog preduzeća Radio-televizija Zenica, ponovo će ovog ljeta obogatiti turističku ponudu Zenice zabavnim i interesantnim muzičkim sadržajima, a bit će realizirano čak 30 programskih aktivnosti i sadržaja tokom deset festivalskih dana. Festival je ove, kao i svake prethodne godine, pripreman je sa mnogo pažnje, truda, rada i znoja, a sve kako bi Zeničani, Zeničanke i svi gosti iz drugih gradova Bosne i Hercegovine uživali u prekrasnim muzičkim, pozorišnim, plesnim, edukativnim i drugim sadržajima.

Od šestog izdanja Zenica Summer Fest powered by BINGO ne trebate očekivati ništa drugo osim spektakla! Najljepša zenička ljetna priča oživjet će Grad u ritmu muzike za ples, vrućom ljetnom atmosferom i zabavnim druženjem za sve! Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.