Nemoguće vruće za kraj pete festivalske noći Zenica Summer Festa

 

Zenička pop – rock grupa, Nemoguće vruće je večeras, pred svojom publikom, sjajnim koncertom zatvorila i petu festivalsku noć Zenica Summer Fest 2019.

Zenička publika je i večeras, u velikom broju, pjevala najveće hitove ovog benda, a kako kaže frontmen grupe Nemoguće vruće, Branislav Lovrić, posebno ga raduje dolazak mlade publike, što je večeras itekako bio slučaj.

“To je ljepota onoga što mi radimo, muzika ima svoju univerzalnu vrijednost, univerzalne poruke o ljubavi, emocijama, dodiruje sve generacije, kako starije tako i mlađe, i zaista volimo što nas slušaju sve generacije”, poručio je Lovrić.
Oni stariji su se prisjećali svojih mladih dana, prvih ljubavi i razočarenja, dok je pred mlađom publikom zadatak da nauče šta znače stihovi ovih pjesama.
“Atmosfera je odlična. Večeras smo ovdje jer je ovo muzika naše mladosti, upravo na ovom mjestu, uz ovu muziku smo se upoznavali, počinjali zabavljati. Zadovoljni smo ovogodišnjim projektom Zenica Summer Fest, ima puno zanimljivog sadržaja, sve je super i jedva čekamo da vidimo još ovakvih sadržaja”, izjavila je jedna od naših sugrađanki.
Peta noć ljetnog Festivala Zenica Summer Fest je iza nas, a već sutra nas očekuje novi događaj na Trgu Alije Izetbegovića. Riječ je o našim dragim gostima iz Bugojna, Ansamblu Harmonija, koji će zasigurno svojim izvedbama, oduševiti zeničku publiku. Koncert počinje u 20:30 sati.

Pratite i dalje naše sadržaje na dobro poznatoj stranici, portalu Zenicainfo.ba i Zenicasummerfest.org, a mi smo tu da vam pripremimo najsvježije informacije, jer smo uvijek prije svih. (Maid Dizdarević)
Foto: Manuel Nikolić

Leave a Reply

Your email address will not be published.