ZSF 2022: Atomsko sklonište i MC “Condor” priredili spektakl na Kamberovića polju

Još jedna sjajna i nezaboravna noć na 5. Zenica Summer Fest-u. “Pakleni vozači”, kako kaže pjesma Atomskog skloništa, zenički bajkeri iz Moto kluba “Condor” slave svoj rođendan motorijadom koja je u našem gradu okupila ljubitelje motora iz svih krajeva naše zemlje, ali i regije.

Rođendansko slavlje uveličalo je već spomenuto Atomsko sklonište, svojom žestokom rock svirkom i koji su podarili hiljadama posjetilaca na parkingu Kamberovića polja nesvakidašnju zabavu. Odličnu uvertiru za “Atomce” priredili su momci iz zeničke grupe Gruver, koji su također svojim repertoarom uspjeli razigrati i raspjevati prisutne.

Rođendansko slavlje zeničkih bajkera nastavlja se danas, defileom svih učesnika ulicama grada a veče nam donosi još jedan muzički spektakl. Na Kamberovića polje stiže Zabranjeno pušenje, a prema najavama ovaj koncert mogao bi da bude jedan od posjećenijih na ovogodišnjem Zenica Summer Fest-u.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog  ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.

Sve informacije vezane za program Sumeer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, našim nalozima na društvenim mrežama, te na portalima zenicainfo.ba i zenicasummerfest.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.