Južnoamerički ritmovi u centru Zenice: “Cubana night” u organizaciji PK “Shadows” i PK “Stars”

Ni loše vrijeme ni kiša nisu uspjeli da pokvare atmosferu na festivalskom trgu tokom jedanaeste večeri Zenica summer festa.

Članovi Plesnog kluba “Shadows” i Plesnog kluba “Stars” pripremili su za posjetioce maštovit i rasoplesan interaktivni program, pod nazivom “Cubana night” u kojem su sudjelovali skoro svi koji su se našli sinoć u centru Zenice. Duh južnoameričkih ritmova, salse, bachate, kizomba prenijeli su zajedno sa svojim gostima iz Bijeljine, Tuzle, Beograda na zeničke ulice, a i mnoge “natjerali” da učine svoje prve plesne korake.

“Kiša, ma šta nam može. Srce mi je, puno hvala publici, svim prisutnima, našim gostima, malo je reći predivna noć. Hvala Shadowsima, ekipi iz Starsa, mojim dragim tuzlacima, begrađanima, plesačima iz Bijeljine, a posebno srce mojim sugrađanima koje ni ovakvo vrijeme nije spriječilo da nam daju svoje srce kao i uvijek i da budu sa nama. Zahvaljujem direkciji Zenica Summer Festa na prilici, mislim da smo učinili grad posebno ponosnim večeras i da šaljemo divnu sliku u svijet”, kazao je nakon sinoćnjeg programa Semir Šerić – Šera iz PK “Shadows”.

Zenica summer fest danas, 12. Dana, donosi još jedan spektakularan muzički događaj. Od 20:30 na velikom stage-u ZSF-a nastupit će mega popularna ekipa iz grupe Tropico band,

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog  ministarstva kulture i sporta.

Sve informacije vezane za program Sumeer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, našim nalozima na društvenim mrežama, te na portalima zenicainfo.ba i zenicasummerfest.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.