Džejla Ramović i Ermin Redžić – Bubi četvrtu noć Zenica Summer Festa powered by Bingo obećavaju najveću zabavu ovoga ljeta

Džejla Ramović i Ermin Redžić Bubi (ponedjeljak, 07.08.2023.)

U organizaciji Gradske uprave Zenica i tehničkoj realizaciji Javnog preduzeća Radio-televizije Zenica i ovog ljeta Zenica će biti domaćin najvećeg muzičkog događaja u regionu, šestog po redu festivala “Zenica summer fest“. Kao i uvijek, organizator se potrudio ponuditi bogat, zabavan i interesantan sadržaj, što potvrđuje činjenica da će biti realizirano čak 30 događaja za sve generacije i sve ukuse.

Grad Zenica će i ove godine imati priliku da ugosti mnoge estradne ličnosti. Mladi, entuzijastični i talentom nadareni izvođači imat će priliku da zeničkoj publici prirede spektakularne nastupe i nezaboravne koncerte, koji će se dugo pamtiti i prepričavati. Pri svemu tome, pomoći će im i zadatak dodatno olakšati raspoložena i energična zenička publika.

Četvrta noć ovogodišnjeg Zenica Summer Festa, rezervisana je za koncert nekadašnjih superfinalista muzičkog showa „Zvezde Granda”. Džejlu Ramović, pobjednicu prve sezone muzičkog showa „Neki novi klinci” i pobjednicu „Zvezda Granda” 2019. godine. Zatim njenog kolegu, supertalentovanog Ermina Redžića Bubia, trećeplasiranog superfinalistu showa „Zvezde Granda” u sezoni 2015./2016. godina.

Zahvaljujući ekstremnom talentu kojim su nadareni, a sada već i značajnom iskustvu kojeg posjeduju – pomenuti mladi ljudi će imati priliku da zajedno sa publikom okupljenom u Zenici, u svijet pošalju najljepše fotografije i poruke sjajne, vladajuće atmosfere.

Uz stihove pjesama: „Moja si krv u venama”, „Ruine”, „Sparta”, „Magično je bilo”, „Ide nova godina”, „Da te malo oženim”, „Jedna kao nijedna”, „Potraži me” i mnoge druge – zapjevajmo zajedno, na Trgu Alije Izetbegovića, 07. augusta od 20 sati i 30 minuta.

Možda baš ovo bude koncert godine, stoga ga ne propustite i počastite sami sebe dolaskom na isti. Uz dobru energiju i vedar duh, željno vas iščekujemo. Dobro nam došli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.