Šesta noć ZSF-a: Neno Murić rasplesao i raspjevao nekoliko hiljada Zeničana

Veliku feštu i sjajnu zabavu za nekoliko hiljada okupljenih na Trgu Alije Izetbegovića priredio je večeras odlični Neno Murić.

Jedinstveni Murić pažljivo biranim repertoarom nastoji svojim na nastupima rasplesati svoju publiku, a horski su se pjevale, kako njegove autorske, tako i druge popularne pjesme, zbog čega Murić vrlo brzo na svojim nastupima pridobije simpatije publike. Neno nam se na Zenica summer fest vratio po drugi put, a u posljednje vrijeme vrlo je čest i rado viđen gost u našem gradu, a večerašnju, šestu festivalsku noć ,je učinio magičnom i nezaboravnom.

“Grad Zenica i ja se već duže vrijeme družimo kroz razne nastupe, ali večeras je bila posebna noć. Publika je napravila odličnu atmosferu, te smo uz balade ali i brže ritmove uspjeli vjerujem sve zabaviti i rasplesati”, kazao nam je Neno nakon zeničkog nastupa.

Četvrtak, odnosno sedmi dan Zenica summer festa donosi nam još jedan interesantan muzički program, orginalno Zenički. Slijedi nam Zenica active session, uz nastupe domaćih bendova Bruhuuhu, Pandemic stereo (DJ&drums) i Trojica., te će vjerujemo svi željni nešto malo drugačijih ritmova od svakodnevnih koje slušamo znati uživjeti u program koji nam donosi ova lokalna ekipa.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog  ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.

Sve informacije vezane za program Sumeer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, našim nalozima na društvenim mrežama, te na portalima zenicainfo.ba i zenicasummerfest.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.