Hanka Paldum: Koncert na ZSF-u jedan od najboljih u karijeri

“Zenica Summer Fest Online” s vikendom ulazi u svoju drugu polovinu i čini se u najbolju fazu. Riječ je o reemitiranju najboljih i najposjećenih koncerata održanih u centru grada prethodnih godina u okviru zeničkih ljetnih festivala. Jedan takav je i koncert Hanke Paldum održan prošle godine. Razgovarali smo s Hankom o tom koncertu.

„Pamtim taj koncert kao jedan divan događaj koji sam priredila Zeničanima zajedno sa Gradskom upravom Zenica i zahvaljujem svima onima koji su bili uključeni u taj projekt. Bio je to zaista koncert za pamćenje i dugo, dugo nakon toga sam dobijala pozitivne kritike, što me naravno raduje, jer dugo nisam pred zeničkom publikom održala tako ozbiljan koncert. Bilo je te večeri mnogo publike i sjećam se da mi je gradonačelnik Fuad Kasumović rekao: ‘Hanko ovo moramo ponoviti dogodine’”, prisjetila se jedna od najvećih zvijezda bh. estradne scene, Hanka Paldum.

Navodi također, da je ovog ljeta imala mnogo zakazanih koncerata od juna do septembra, ali je pandemija korona virusa zaustavila sve. „Snašlo nas je nešto što nismo mogli ni sanjati i sada je važno da ostanemo zdravi i pribrani kako bismo se vratili normalnom životu i radu kada sve to prestane” dodaje.

Šta je još rekla u intervjuu za RTV Zenica pogledajte večeras u redovnom terminu od 20:30 sati, nekon čega svi zajedno uživamo u koncertu Hanke Paldum od prošle godine na svim platformama našeg medija. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.