Defile motorista i žustre svirke – Drugi dan Zenica Summer Festa 2023. obećava pravu zabavu!

Kada spojite žustre momke iz moto klubova iz cijele Bosne i Hercegovine i žestoke svirke popularnih bendova onda dobijate zagarantovanu zabavu!

U subotu, 05.08.2023. godine, drugog dana Zenica Summer Festa motoristi iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije i Evrope će razdrmati ulice Zenice svojim već tradicionalnim defileom, a sve u sklopu zeničke motorijade koju organizuje MC „Condor“ Zenica.

Moto klub Condor iz Zenice ove godine u sklopu Zenica Summer Festa organizovat će motorijadu koja okuplja više stotina motorista iz BiH, zemalja regije, ali i Evrope koji će sa svojim ljubimcima na dva ili čak i tri točka doći u Zenicu i družiti se kako to rade širom svijeta.

Programski sadržaj ovogodišnje motorijade bit će obogaćen koncertima bendova Sunday Stories, Gruver, Rock k`o fol i Gnjev anđela koji će se održati nakon defilea motorista.

Šesti po redu Zenica Summer Fest powered by Bingo u organizaciji Gradske uprave Zenica i uz tehničku realizaciju Javnog preduzeća Radio-televizija Zenica, ponovo će ovog ljeta obogatiti turističku ponudu Zenice zabavnim i interesantnim muzičkim sadržajima, a bit će realizirano čak 30 programskih aktivnosti i sadržaja tokom deset festivalskih dana.

Festival je ove, kao i svake prethodne godine, pripreman je sa mnogo pažnje, truda, rada i znoja, a sve kako bi Zeničani, Zeničanke i svi gosti iz drugih gradova Bosne i Hercegovine uživali u prekrasnim muzičkim, pozorišnim, plesnim, edukativnim i drugim sadržajima.

Od šestog izdanja Zenica Summer Fest powered by BINGO ne trebate očekivati ništa drugo osim spektakla! Najljepša zenička ljetna priča oživjet će Grad u ritmu muzike za ples, vrućom ljetnom atmosferom i zabavnim druženjem za sve! Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.