Mirza Selimović dobitnik nagrade za najbolji sadržaj 5. Zenica Summer Fest-a

Organizacioni odbor Zenica Summer fest-a odlučio je i ove godine dodijeliti festivalski Grand prix za najbolji sadržaj Festivala. Odlukom publike i naših pratilaca na društvenim mrežama laureat 5. Zenica Summer Fest-a je Mirza Selimović, koji je zaista napravio sjajnu atmosferu na svom prvom solističkom koncertu, a sudeći po reakcijama na proglašenju posljednje noći ZSF-a, nagrada je otišla u prave ruke.

Mirza će ovih dana preuzeti svoju nagradu u prostorijama RTV Zenica te je kratko za naš portal prokomentarisao značaj ovog priznanja za njega lično.

“Želim da se svim Zeničankama i Zeničanima zahvalim za sjajan doček, sjajan koncert i atmosferu i energiju. Ponosan sam na ono što smo zajedno uradili u srcu Zenice, zahvaljujem se organizatorima na pozivu i povjerenju koje mi je ukazano, i posebno sam ponosan što sam dobitnik ovogodišnje nagrade za najbolji sadržaj jedne ovako prestižne manifestacije kao što je Zenica Summer Fest”.

Podsjetimo da je prve godine realizacije ZSF-a, 2018., festivalsku nagradu dobila Šetnica osmijeha, a godinu poslije grupa Helem Nejse. Pandemijske 2020. godine, kada je Festival održan u online formatu nagrada nije dodijeljena, dok je prošle godine laureat bio sjajni Dženan Lončarević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.