Javni poziv za iskazivanje interesa za pružanje ugostiteljskih usluga i organizaciju VIP backstage-a u okviru manifestacije ZSF 2023.

S posebnim zadovoljstvom i velikom radošću Grad Zenica, zajedno sa tehničkim realizatorom JP RTV ZENICA i partnerima i prijateljima Projekta, najavljuje organizaciju već šestog po redu ljetnog festivala Zenica Summer Fest, koji će se održati u periodu od 04.08.2023. do 14.08.2023. godine, dijelom na Kamberovića polju, odnosno na Trgu Alije Izetbegovića, ali i upućuje poziv svim zainteresiranim pravnim licima, registriranim za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, da se prijave na Javni poziv za učešće u organizaciji i ovogodišnjem najvećem muzičkom festivalu u Bosni i Hercegovini.

Cilj manifestacije je obogatiti turističku ponudu grada Zenice u ljetnom periodu, tokom sezone godišnjih odmora naših sugrađana, ali i onih koji u naš Grad dolaze u posjetu svojim najmilijima i pružiti im raznovrstan kulturno-zabavni program, ugostiteljsku ponudu jela i pića, te prezentirati rad naših privrednika.

Tim povodom, pozivamo sva zainteresirana pravna lica, registrirana za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, da se prijave na Javni poziv za organizaciju ugostiteljskih usluga okviru manifestacije Zenica Summer Fest 2023.

Tehnički realizator festivala ovim Javnim pozivom odabrat će najboljeg ponuđača i partnera, koji će biti oficijelni ugostitelj Festivala, u periodu trajanja manifestacije, na način da organizuje pripremu i prodaju ugostiteljskih usluga (hrane i pića), te organizuje VIP backstage Festivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.